Arnold – tung træning

Jeg er ikke bodybuilder, men stor tilhænger af tung styrketræning

Jeg mener, vi alle skal lave styrketræning et par gang om ugen – ikke for at se ud som Arnold, men fordi det er så vigtigt for “at kunne holde til livet”. Specielt som vi bliver ældre (det kommer lige så stille!!), skal vi gøre det til en vane at træne styrketræning.

I den forbindelse synes jeg, at videoklippet med Arnold er fascinerende. Han går virkelig til den, og det er de øvelser, som vi kender fra fitness-centeret (og så har han nok spist noget specielt). Men juice eller ej – arbejdet skal gøres, og det gør Arnold. Selv om mange nok vil synes videoen er for meget, og Arnold er alt for stor, så synes jeg alligevel denne video giver træningslyst – om det så er til en løbetur eller en gang styrketræning betyder ikke noget. Det er DIN TRÆNING

2 Responses to Arnold – tung træning

 1. John Klindt 19. juli 2011 at 10:55 #

  Hej Henning. Det er jo en fantastisk side du har her. Tak for fed læsning. Jeg dyrker Triathlon (Den lange distance) og har længe brugt funktionel styrketræning, et system der hedder Pafei.
  Jeg er lidt i tvivl om det er bedre med tung træning i stedet for den langsomme med mange gentagelser til udmattelse som jeg har brugt.

  Håber du har tid til at svare.

  På forhånd tak

  MVh John. G.K

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hjælpe til squat – start! | Henning Langberg - 12. juli 2011

  […] Når vi tale om squat, er det specielt i starten ekstremt vigtigt at have korrekt teknik, langt vigtigere end at løfte tungt. Link til videoen med Arnold som jeg viste tidligere (klik her) […]

Skriv et svar