AS Monaco FC – senebehandling nu på fransk

Min gode ven Per Bastholt er fysioterapeut for det franske første divisions hold AS Monaco FC. Jeg har tidligere skrevet om mit besøg hos klubben og nogle af de faciliteter, de har til genoptræning.

Nu har Per og den medicinske stab i AS Monaco oversat det program som Christian Couppe, Mads Kongsgaard og jeg har lavet for Institut for Idrætsmedicin til behandling af seneskader i patellasenen (under knæet), og tilført det billeder med franske fodboldspillere. Jeg synes, det er inspirerende, når andre har lyst at bruge det arbejde, man har lavet. Så kender du franskmænd, der har problemer med knæsenen, så er du velkommen til at sende dem dette link:-)

tendinopathy patella evidenceTendinopathies Patellaires

, , , , , , , ,

One Response to AS Monaco FC – senebehandling nu på fransk

  1. nikon d5100 review 7. december 2011 at 17:30 #

    You are exactly right on this piece.

Skriv et svar