Du sidder for meget !!!

Budskabet er enkelt

Hvis du kan begrænse den tid, du henholdsvis sidder eller ligger til 23.5 time – og hvem kan ikke det – så har du STADIG 30 min om dagen til at være fysisk aktiv i !!!! Det er nok til at få en lang række sundhedsfordele.

Brug de næste 9,5 min på at se den nedenstående video – og resten til at være aktiv – så er du foran mere end 50% af Danmarks befolkning – i sig selv tankevækkende.

Og send så denne blok (linket er her) med indhold videre til en, der SIDDER foran sin computer og bed vedkommende om at lette r….. og gå, løbe, cykle, danse, hoppe ligemeget hvad, bare det ikke er at sidde eller ligge i de næste 25 min.

Er du klar over, hvor meget godt det vil gøre for Danmarks sundhed og økonomi, hvis vi alle gjorde det hver dag – vi tale om besparelser, der får prisen på Storebæltsbroen til at ligne pebernødder.

god træning = DIN TRÆNING

Læs om Kort arbejdsuge tid til træning

Fakta:

, ,

2 Responses to Du sidder for meget !!!

 1. henninglangberg 21. februar 2012 at 23:48 #

  Henrik Bøgvad:

  Hej Henning!
  Super pædagogisk og tankevækkende You-tube video, der ikke burde efterlade nogen i tvivl om, at TRÆNING ER DEN BEDSTE MEDICIN mod rigtigt mange livsstilssygdomme.
  Glæder mig til at høre mere fra dit nye arbejde. Der er ingen tvivl om, at der er masser at arbejde at tage fat på. Vores samfund har jo ikke råd til, at befolkningen bliver mere og mere syge af, at flere og flere mennesker ikke
  er fysisk aktive.
  Og så er der jo også problemet med dårligere livskvalitet i alt for mange år inden døden indtræffer, men det er jo en helt anden snak.

  Tom Boysen:
  Hey Bøgvad….stærke 3 sidste linier 🙂

 2. Holm 23. februar 2012 at 10:29 #

  Reblogged this on Holmeren… and commented:
  På Jegindø er familien – i hvert fald et enkelt medlem – i gang med en mindre kulturændring. De skal til at bevæge sig lidt mere. Gerne en halvtime om dagen 🙂

  Og så er det også en lille service til de besøgende, der kigger forbi på grund af “jagten på Aarhus bedste romkugle”… Kan i hvert fald afsløre, at det er meget godt at bevæge sig en del, hvis man deler samme entusiasme for romkugler som jeg 🙂

Skriv et svar