Fascial Fitness i Cardiff

Fysioterapeut Stephen Mutch, som jeg har blogged et par videoer med de sidste par dage, har skrevet lidt på sin blog omkring sportskongressen i Cardiff og blandt andet lagt nogle noter ud omkring skulder behandling som blev gennemgået på kongressen.

Læs mere her

Jeg har også lavet en video mere, hvor Stephen laver “Fasciel Fitness” og træning i fascia mønstre med elastikker. Se videoen på min blog

Fascial Fitness: 

Fascial Training: 

God fornøjelse

De næste dag er jeg i London og lave forsøg på Queen Marys Universitet og derefter på European College of Sports Science kongressen i Liverpool. Jeg skal nok lægge et par blog på siden her. Følg med og få det mest interessante omkring træning, rehabilitering og sportsmedicin.

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. It’s the Fascia, Stupid | Henning Langberg - 14. juli 2011

    […] kan læse mere om netop fascier her, om mobilisering af fascier her og generelt om fascier […]

Skriv et svar