Gør High Volume Injection ondt?

Jeg fik lige nedenstående spørgsmål i forbindelse med bloggen i går:

“Det gør ondt, mens det står på, er jeg klar over.

Nu er smerte jo relativt og reaktionen på behandlingen ligeså, men her er mit svar:

“Nej det gør ikke “så ondt” og varer blot 2-3 min. Du kan gå alm bagefter. Jeg havde med det samme fornemmelsen af, at det var bedre selv om det spændte meget. Man kan få en lille forværring af symptomerne (flare-up), som følge af en smule steroid, der er i første sprøjte, men det går over af sig selv. Så der er ikke umiddelbart bivirkninger og sm bagefter. I mit tilfælde nærmest tværtimod. Håber det svarede på dit spørgsmål og gør dig rolig.

God dag, Henning” 

6 Responses to Gør High Volume Injection ondt?

 1. Peter Wissing 21. november 2011 at 12:27 #

  Hej Henning
  Jeg har haft achilles-problemer i 3 år og finder denne behandling temmelig relevant for mig. Trods 11 ugers løbepause er jeg stadig meget øm, når jeg trykker på hækknoglen hvor Achilles hæfter. Har egentligt tænkt at der måske var vokset brusk ud.

  Hvordan bliver man indstillet til denne behandling og hvor kan det ske.

  Mange hilsner

  peter wissing

  • henninglangberg 21. november 2011 at 13:37 #

   Hej Peter,

   Det tror jeg også det er – men vi skal lige have lavet lidt forskning så vi er sikker på at det hjælper væsentlig bedre end andre typer behandling – når vi har projektet op at køre annoncere jeg det her på bloggen så hold dig orienteret. Du kan også skrive mig en mail så har jeg dine data til vi går igang.
   god bedring
   Henning

 2. Peter Wissing 21. november 2011 at 22:57 #

  Hej Henning. tak for imponerende hurtigt svar. OK jeg troede I var igang, men mangler I emner til forskningen, så fanger I mig på pw@os.dk. Hvis det er muligt og har interesse kan jeg beskrive mit forløb – jeg er snart mentalt traumatiseret;-) Kan ikke løbe pt.
  Har slidt 3*C-socks op i processen…..

  Held og lykke med forskningen.

  mh

  Peter

  • henninglangberg 21. november 2011 at 23:20 #

   Selv tak Peter,
   Du skal nok høre fra os når vi kommer i gang – hold dig orienteret på bloggen – og bliv ved med at slide c-socks op:-)
   vh
   Henning

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ny behandlings metode ankommet til Danmark | Henning Langberg - 15. oktober 2011

  […] Injection blev forevist på et springerknæ og en række skadede Achillessener. Hurtigt og enkelt. Smerterne ved behandlingen er kortvarige, og effekten var momentan. Jeg har aftalt med patienterne, at vi følger udviklingen af deres symptomer de næste uger her […]

 2. Sådan foregår HVI – fede billeder af procedure og effekt på Ultralyd | Henning Langberg - 16. december 2011

  […] Jeg optog i den forbindelse en lille video af proceduren. I videoen behandles en fodboldspiller for knæproblemer med HVI metoden. Der indsprøjtes 50 ml væske med lidt binyrebarkhormon i de første 10 ml saltvand. I videoen kan du se, hvordan væsken fordeler sig omkring knæsenen (patellasenen). Det ses som doppler signal (gul-orange-rød farve) i vævet omkring senen, men læg mærke til, at signalet ikke ses inde i selve senen. Det skyldes at det “flow” (doppler signal), som ses på skæren skyldes selve injektionen af væsken. Der er ikke direkte smerte forbundet med injektionen, men den store mængde væske presser selvfølg…. […]

Skriv et svar