Med på et lytter – om sundhedsvision

I går morges fik jeg lidt tid i æteren til at løfte det første slør for min vision om at gøre Københavnerne sundere.

Hvis du var vågen ved havelågen kl ca 8 i går morges kunne du høre en snak jeg havde med radio 24/7 om mit fremtidige virke, som Professor i Rehabilitering.

Radio 24/7 værterne formår at skabe en afslappede stemning, hvor alle føler sig velkomne – stor respekt for det. Jeg håber at kunne følge op løbende, efterhånden som vi får sat gang i området og måske har nogle resultater eller “hip” til danskernes sundhed.

Rehabilitering er jo et kæmpe felt og jeg er derfor rigtig glad for, at jeg ret fysisk sidder på Institut for Folkesundhedsvidenskab. Her er samlet rigtig mange kompetencer og højt estimerede forskere, og dem håber jeg, vi kan få i spil i den fælles kamp for ØGET SUNDHED.

Fik du ikke hørt snakken, så har du nu muligheden her på linket (starter ca. tid 18 min): Radio 24/7

Jeg ville blive rigtig glad, hvis du havde en kommentar til mig omkring emnet – skriv den nedenfor på bloggen under kommentarer. Tak – og så på med svedtrøjen

God træning = DIN TRÆNING

,

No comments yet.

Skriv et svar