Motivation – hvad driver dig?

Motivation er nødden vi mangler at knække – hvordan får vi inaktive motiveret til fysisk aktivitet? Ingen har aktuelt løsningen, men den skal findes – koste hvad det vil.

Her er en lille film, som min 15 årige søn sendte mig omkring motivation – ikke motivation til fysisk aktivitet, men alligevel. På mange måder en fascinerende video.

Er ideen at gøre det måleligt – at gøre det tydeligt, at du bliver bedre til ……. hvis du dyrker fysisk aktivitet? At gøre det sjovt? At lade folk prale med det, når de er fysisk aktive – overfor forældre, børn, venner, kollegaer eller kæresten?

Se videoen

og smid en kommentar ved at trykke på Comments nederst på siden.

Husk, det er DIN TRÆNING – hvad motiverer dig?

,

6 Responses to Motivation – hvad driver dig?

 1. henninglangberg 11. juli 2011 at 12:40 #

  Iben Goffmann commented on your post.
  Iben wrote: “Jeg finder som oftest motivationen uden for migselv. Jeg lægger for tiden sidste fod på min form til at kunne følges med min atlet, der snart skal ræse 3*IM. Jeg ved; at han får brug for selskab undervejs – og så skal jeg være klar – jeg aner ikke hvornår og hvor meget der bliver brug for mig, men det motiverer mig meget at bygge en form, der duer til lidt af hvert….”

 2. henninglangberg 11. juli 2011 at 12:54 #

  Iben Goffmann commented on your post.
  Iben wrote: “Hep Henning: Vi kører fra fredag d. 29. juli kl. 07:00 og hvis vores estimat holder, så er vi i mål 49 timer senere. Godt trætte og noget klatøjede – men top-lykkelige. Du kan følge os på: ultratri.dk som vi opdaterer med nyheder og billeder under hele ræset 🙂 Og du er meget velkommen til at stille os spørgsmål undervejs og kan vi gøre nogen nytte for dig og dine projekter – så sig endeligt til. Vi er klar til at hjælpe vidensaben – U know 😉 Der er i øvrigt 6 danskere klar på stregen i år 🙂 Hold on”

 3. bjørn 12. juli 2011 at 8:12 #

  Kjempebra film Henning. Tror nok “mastery” er viktig også innen trim og kosthold.. Men “alt lever i kraft av sin motsetning”. Dvs en synes rett ofte ikke at en er flink før en kan sammenligne seg med noe eller noen som er dårligere. Det er ofte ikke nok å være bedre enn en selv var for 3 mnd siden. Tror det er mye derfor mange ungdommer ønsker å komme på tv.. Da er en åpenbart vellykket- høy grad av mastery, og alle kan få vite det. Tror samme motivasjonen gjelder i gym-timen på skolen.. Problemet blir igjen de som føler at de allerede er “dårligst”.. Hva skal motivere dem i så fall?

 4. X 12. juli 2011 at 10:15 #

  At der bl.a. er flere af dem, der ved noget, der ytrer sig – og det på en forståelig måde. Bente Klarlund, Chis McDonald og dig er guld værd for Danmark. Nogle nøgleord er også selvtillid/selvværd (dvs. ros eller anerkendelse).

  • henninglangberg 12. juli 2011 at 10:22 #

   Det var en flot liga at blive en del af – mange tak for det!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tør du forlade DIN comfort zone? | Henning Langberg - 18. september 2011

  […] det er for den inaktive at begynde at træne – der skal meget hjælp til. Meget motivation. Og den løftede pegefinger hjælper ikke!!!  Du må tilbyde ting fra den inaktives komfort zone, for at de accepterer at træne. Det kan være […]

Skriv et svar