+Plussock bedst i ny test i Lørdagsliv

I en ny test i Lørdagsliv i Politiken har Michelle Kristensen testet en række kompressionsstrømper.

“Michelle er bachelor i idræt og arbejder som personlig træner for blandt andre motionsløbere. Hun har testet fem par løbe-ankelsokker og fem par kompressionsstrømper for Lørdagsliv

“Selv anbefaler hun alle løbere, der skal løbe fra 10 km og op at bruge kompressionsstrømper. Også mange idrætsudøvere, der dyrker crossfit, cykelryttere og triatleter bruger de støttende strømper, fortæller hun. 

Hun fandt bedst støtte og løbekomfort i strømperne fra +Plussock“.

Det er jeg rigtig glad for. +Plussock er nemlig den nye generation af C-Sock som er udviklet i samarbejde med dr. Morten Boesen.

Vi er selv rigtig godt tilfreds med at testen kårer +Plussock til den bedste kompressionssock. Der er ikke lavet meget videnskab om effekten af  kompressionsstrømper så en sådan brugerundersøgelse, er det bedste man aktuelt kan få af vurdering. Men prøv dem selv – det er jo dig, der skal opleve, at du har effekt af dem for, at de hjælper DIN træning.

God træning = DIN TRÆNING.

Læs hele undersøgelsen her

One Response to +Plussock bedst i ny test i Lørdagsliv

  1. PalleA 28. juni 2012 at 9:21 #

    Kompressionssokker er et hot emne og har jo været det i et stykke tid. Selv er jeg blevet mobbet på Facebook af en af mine løbevenner da jeg blev spottet på et billede med et par skriggrønne CEPs – han mente bestemt at jeg måtte være på vej ud for at flyve (om Gentofte Sø 🙂 ). Jeg har en tendens til at få nogle små kramper i lægmusklerne når jeg løber – disse kramper er stort set forsvundet når jeg har kompressionsstrømper på.
    Er bekymret for, at hvis man altid har sådanne strømper på om der kan være nogen former for ulemper f.eks svage sener i anklen eller lign. hvilket gør at jeg normalt kun har dem på når der løbes mere end 12 km.
    Jeg har endnu ikke haft muligheden for at prøve +plussock men er enig i at CEP er for tykke i foden, Nike nogenlunde og Salomon er ligegyldige. Jeg er derfor hoppet på Compress tubes – de er nemme at tage på/af og man kan sagtens bruge dem en 2-3 gange før de skal vaskes og så kan man bruge sine almindelige løbestrømper på foden.

    Jeg må bestemt ved lejlighed prøve et par +plussock’s

Skriv et svar