Sidste chance – væk med Achillessene smerterne

Achillessene smerter er fortsat et kæmpe problem – det vil vi lave om på.

Som tidligere omtalt har vi et stort forskningsforsøg kørende, hvor vi har behandlet en række patienter (ca 40 patienter) med smerter fra Achillessenen.

Vi KAN DOG FORTSAT BRUGE FLERE patienter, så er du mand og har haft ondt i Achillessenen gennem de sidste måneder (se de ting som du skal opfylde for at være med – se nedenfor), så vil vi gerne i gang med at behandle dig inde sommer. Du kan sagtens være med selv om du kommer fra Fyn eller Jylland. Vi yder et tilskud til kørslen. Men mere om det, når du har meldt dig (eller klik her).

Så har du eller kender du en (patient eller ven), som har kronisk ondt i Achillessenen, så er det nu muligt at blive behandlet gratis.

Som deltager i projektet bliver du undersøgt grundigt med ultralyd og doppler.

Du skal opfylde følgende:

 • være mand og over 18år
 • have haft ondt i mere end 3 måneder
 • må ikke have fået steriod insprøjtninger de sidste 6 måneder
 • have en fortykkelse midt på senen
 • have smerter, når du trykker på senen
 • have så ondt, at du ikke kan træne

Kontakt Rudi Hansen, som er ansvarlig fysioterapeut på 2810 4577 eller rudihansen@ymail.com allerede i dag. Deltagere bliver valgt efter først til mølle princippet.

PS – spred gerne dette opslag via facebook og i din omgangskreds.

God træning = DIN TRÆNING

4 Responses to Sidste chance – væk med Achillessene smerterne

 1. Thomas Pedersen 27. august 2012 at 10:45 #

  Hejsa, faldt lige over denne side – stadig aktuelt? Min højre akillessene sprang for 1½ år siden og blev syet sammen. Havde et fint genoptræningsforløb de første 8 måneder, herefter en forværring, som stadig plager. Har prøvet shockwave uden indvirken. Forsøger gennem et par måneder nu med tung styrketræning kombineret med dynamisk bevægelsestræning – men irritationerne (stivhed, jag, træthed) er der stadig.
  Hvis I vurderer mig til at være i målgruppen, har jeg brug for at vide mere om hvilken behandlingsform I anvender.
  /Thomas

  • henninglangberg 27. august 2012 at 12:46 #

   Kære Thomas,

   VI er fortsat i gang men projektet men da du har sprunget din sene kan du desværre ikke deltage i projektet.
   Vi har gode erfaringer med at bruge eccentrisk træning til sener af din type og du kan læse mere om dette på bloggen. Men det lyder som om du har prøvet det meste uden held.

   god bedring.
   Henning

 2. Nina 19. september 2012 at 15:21 #

  Hej, jeg faldt også lige over denne side, da jeg søgte information om kronisk achillesene irritation. Min achillesene er ikke sprunget men 16 mm på det tykkeste sted. Jeg har haft smerter i over 1 år, fået 3 blokader (binyrebark), kikkert operation en gang, og skal nu opereres igen. Men jeg er kvinde, og egentlig interesseret i at høre, om Jeres erfaring med en irriteret achillesene.

  • henninglangberg 19. september 2012 at 22:28 #

   Kære Nina,

   De er rigtig gode – vi behandler en del achillessener i privat regi med HVI og har særdeles god effekt – så hvis du har mod på det er du velkommen til at kontakte boesendiagnostics.dk
   god bedring
   Henning

Skriv et svar