Styrketrening – i teori og praksis

Styrketrening – en MUST HAVE bog

Sjældent har jeg glædet mig så meget til en bog, som jeg har gjort til Styrketrening af Truls Raastad et al. for styrketræning er bare sagen.

Bogen har været længe undervejs, men er udkommet lige omkring jul. Og det er en fantastisk bog. Den dækker alt fra fysiologien bag til anvendelsen af styrketræning – i eliteidræt helt til genoptræning af svage patienter.

Bogen henvender sig til trænere, fysioterapeuter, læger og andre, der arbejder praktisk og teoretisk med styrketræning. Bogen er således en vellykket hybrid mellem en lærebog om fysiologien bag styrketræning, videnskabelig artikler omkrig evidensen for styrketræning og en praktisk gennemgang af øvelser og programmer til forøget styrke. Bogen er skrevet af fem forskere og lektorer fra Norges Idrætshøjskole, alle personer med grundig kendskab til styrketræning, og som selv har forestået en del af forskningen. I tillæg har de praktisk erfaring fra arbejdet med de bedste idrætsudøvere i Norge på Olympiatoppen i Oslo.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at du køber den nu eller lige inden sommerferien, og så slår dig ned med en god (flaske energi)drink ! og nyder begge dele. Bogen let at gå til og kan læses i brudstykker eller ud i en køre.

God fornøjelse og husk den handler om DIN TRÆNING

læs mere her og her

,

2 Responses to Styrketrening – i teori og praksis

 1. Mette 23. juni 2011 at 20:08 #

  Kære Henning:-)
  Jeg har også med stor interesse læst din anmeldelse i Fysioterapeuten og var derfor straks klar til at købe bogen… Prisen der stod i denne anmeldelse var 600kr og det så ud som om den kunne købes gennem Bogplus, det var dog ikke tilfældet og ved en søgning på bogpriser.dk var eneste pris ca. 1000kr.
  Ved du om det kan gøres billigere?
  På forhånd tak
  Mette Bastholm

Skriv et svar