Urban Jogging og Urban Farming i Vancouver

Ja det er længe siden – meget længe siden jeg har skrevet sidst, men tiden har været fyldt med superspændende arbejde, som jeg nok stolt skal vise jer resultatet af på et sendere tidspunkt.

MEN MEN MEN nu får jeg dagligt mails om, at det er en fantastisk blog (tak for det) og at I (eller nogen af jer) savner et dagligt eller ugentlig skud fra hoften om, hvor vigtigt (og fantastisk) fysisk aktivitet er. Så nu tager jeg bolden op igen og prøver at finde tiden. Kan også se, at bloggen har mellem 300-500 sidevisninger hver dag til trods for, at der ikke kommer meget nyt – og vi er på over 200.000 sidevisninger på de 18 måneder, som siden har kørt. Det er …………. ret godt.

Jeg er lige nu i Vancouver for at holde en såkaldt keynote lecture på en rigtig spændende kongres om seneskader (mit gamle liv). Som du kan se på konferencens hjemmeside er det et pakket program med rigtig mange af dem som fylder indenfor seneforskning samlet her. Mere om det på et andet tidspunkt.

I morges jog jetlagen mig ud af sengen kl 02.30  og efter at have arbejdet til det blev lyst var belønningen – på med løbeskoene. HOLD op hvor var det smukt. Solen der stod op, vandet, disen og mennersker, der løb eller gik alene eller med hunden. Sikke en måde at tage hul på en ny dag. Jeg skal ud igen i morgen !! måske i kajak? eller Mountainbike?

På vejen rundt om havnen kom jeg lige forbi Vancouver Urban Farming – et helt fantastisk sted, hvor de havde udnyttet en tom plads i byen til at dyrke masser af grønsager. Måske med lidt højt blyindhold, men det emmede af det gode liv.

Så velkommen tilbage – og husk – det er DIN TRAeNING

One Response to Urban Jogging og Urban Farming i Vancouver

  1. Casper 10. oktober 2012 at 10:36 #

    Hvis du har mulighed så tag ud og kør noget MTB, det er MTB mekka i Vancouver med de mest sindsyge trails og singletracks. Husk hjelmen! 🙂

Skriv et svar